TAILEIOK

Tailei

Yueqing Tailei Electric Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrik anu paling khusus pikeun penstabil Tegangan kalayan langkung ti 15 taun pangalaman.Éstabilitas voltase, trafo , palindung tegangan sareng kontroler feeder geter mangrupakeun produk utama urang.

TAILEI gaduh tim R&D anu kuat sareng sakitar 150 padamel jeung leuwih ti 8000 alun-alun méter ngahasilkeun aréa, kalayan fasilitas manufaktur paling maju kaasup PCB, Transformer, Relay, Tooling, Injeksi Plastik, Lambaran Logam, Silkscreen, Lokakarya Majelis, sareng 6 Garis Majelis. Perusahaan urang tiasa nawiskeun produk kalayan kualitas luhur dina harga anu kalapa pisan. Kami gaduh éta bengkel modéren jeung alat produksi maju, sajaba ti éta kami salawasna ngenalkeun téknologi sacara positip, ngaropea karajinan teras-terasan. Anu penting nyaéta anu urang gaduh 5 tim ahli insinyur sareng laboratorium khusus pikeun nguji produk .Kami nyungkeun dana substansial sareng énergi kana ngimpor sareng ngembangkeun lini produk canggih sareng tés téknologi pikeun kontrol kualitas, anu ngahontal kapercayaan ti konsumén urang.

Unggal produk tunggal dirancang pikeun ngarasionalkeun fungsi pamungkas pikeun ngajantenkeun konsumén urang raoseun nganggo éta. Kami ngalakukeun panilitian pasar, diajar lingkungan panggunaan anu béda, ngarangsang papanggihan urang di laboratorium, sareng uji éta sateuacan diluncurkeun di pasar. Kami nyegerkeun ideu masarakat ngeunaan kakuatan bersih sareng ngahontal tonggak sejarah anu anyar unggal taun.

Kami parantos kabuktosan luar biasa ngalayanan konsumén ti 35 taun ka pengker. Persib anu luhur sareng konsistensi jasa masihan kami kapercayaan ageung: dugi ka ayeuna urang parantos nyayogikeun produk ka langkung ti 700 pelanggan ti 95 nagara di saluruh dunya.

Kalayan desain, eksploitasi, sareng produksi sacara nyambung ngalir kana prosedur operasi, kami kéngingkeun reputasi anu sampurna ti nasabah. Diatur ku ISO9001: 2008 sareng mangtaun ku CE, PCT sareng Ros, SONCAP, SASO .Kami ogé nawiskeun jasa OEM & ODM propésional pikeun nyayogikeun sarat anu béda ku konsumén kami. Kami keukeuh latihan staf, ngembangkeun produk anyar dumasar kana téknologi sareng ngalayanan pikeun masarakat. Kami hoyong urang tiasa ngawangun masa depan anu éndah sareng anjeun babarengan.

Wisata Pabrik

office
DSC_0311
DSC_0316
DSC_0312
DSC_0317
DSC_0318