Controllor feeder magnét / PLC ngageter feeder ngageter

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Husus:

Barang Kisaran Unit Decr ngirim
Min Khas Max
Tegangan input 150 220 260 V AC RMS
Kisaran tegangan kaluaran anu tiasa diatur 90 —- Vin-30 V Satengah Gelombang
70 —– Vin-10 Gelombang lengkep
Kakuatan kaluaran 0 —– 1100 VA  
Frékuénsi Kaluaran 45 50/60 65 Hz Gelombang satengah
90 100/120 130 Hz Gelombang pinuh
Kaluaran Waveform sinus    
Waktos mimiti lemes 0,2 S  
Sirkuit pondok ngajaga —– 6.3 —– A  
Sekering 6.3 A  
Suhu lingkungan damel 0 25 40 C  
Kalembaban lingkungan damel 10 60 85 %  
SIZE 154 * 42 * 86.4mm Beurat 370g (tanpa aksésori

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami