• Budaya perusahaan

    Sabaraha lami haténa, sakumaha lega jalanna. Misi: janten langkung ageung sareng kuat dina industri listrik nasional sareng internasional, pikeun teras-terasan ningkatkeun kualitas kahirupan jalma. Nilai: patuh anu dipercaya, nyokong pikeun parobihan. Filsafat bisnis: Sabaraha lami haténa, sabaraha lega jalanna. Kon ...
    Maca deui
  • Pangetahuan produk

    Naon stabilisator voltase: Stabiliser voltase mangrupikeun alat dina rékayasa listrik anu dirancang sacara otomatis ngajaga tegangan konstan. Régulator tiasa janten desain "feedforward" saderhana atanapi tiasa ngandung loop kontrol eupan balik négatip. Kontrol motor servo atanapi kontrol relay pikeun ...
    Maca deui
  • Kalayan munculna babak anyar ledakan investasi kakuatan

    Kalayan munculna babak anyar ledakan investasi daya listrik, transmisi listrik sareng alat-alat transformasi pabrik bakal kapasitas pinuh dina sababaraha taun ka hareup, nunjukkeun ledakan produksi sareng penjualan sareng kaayaan anu sejahtera pisan. Salaku cabang penting transmisi listrik sareng distri ...
    Maca deui