• TL Step Up And Down Transformer

    TL Lengkah Kana Turun Transformator

    TL lengkah luhur sareng ka handap trafo TL tipe step up & down trafo khusus dirancang pikeun alat-alat éléktronik sapertos anu dipeunteun tegangan AC anu béda sareng tegangan net lokal. Éta dijual pikeun dianggo dina kisaran tegangan anu dipeunteun. Efficacy: Ngahémat énergi 95%, ngamimitian gancang, réspon gancang, panyalindungan pinuh, tegangan kaluaran presisi tinggi. Aplikasi: Komputer, Duplikasi, sistem ILLuminasi, alat médis, Kulkas, alat-alat peringatan kaamanan, Telepon-dikawasa program ...
  • SVC Analog Meter  (Three-phase) Automatic Voltage Stabilizer

    SVC Analog Meter (Three-phase) Otomatis Stabilizer Tegangan

    ♦ Tegangan Input Leueur: tilu fase AC240 ~ 450V
    ♦ Téknologi luhur: Kontrol anu diprogram komputerisasi
    ♦ Akurasi tinggi tegangan kaluaran (380v +/- 1,5%)
    ♦ Asuransi kualitas: Suku cadang utama anu didamel ku diri urang, contona, trafo, PCB.
    Fungsi fungsi panyalindungan sampurna: Langkung / panyalindungan tegangan low, panyalindungan over-panas / beban, panyalindungan circuit pondok.
    ♦ efisiensi tinggi: Langkung ti 95%

  • SVC-5KVA to 30KVA Virtical Type Single Phase Servo Type Voltage Stabilizer Analog Meter

    SVC-5KVA dugi ka 30KVA Jenis Murni Tunggal Fase Servo Tipe Tegangan Stabilizer Analog Méter

    1. kontrol motor Servo
    2. Pangaturan voltase range lega
    3. Perda tegangan otomatis
    4. Témbongkeun: kaluaran méteran voltase kaluaran
    Fungsi 5.Protection: leuwih tegangan, overload, leuwih suhu low volt, waktos reureuh
    6. distorsi gelombang: henteu distorsi bentuk gelombang tambahan
    7. Kakuatan listrik: 1500V / 1min
    8. résistansi insulasi: ≥2MΩ

  • TLCR(B) 600W Voltage stabilizer US socket

    TLCR (B) 600W Tegangan stabilizer stop kontak AS

    TLCR séri fase tunggal stop kontak AS RELAY CONTROL AC regulator tegangan otomatis, anu saderhana sareng ringan desain khusus sareng ngan dianggo di nagara khusus Amérika. Samentawis éta kami milih trafo pasagi anu dihasilkeun ku nyalira utamina pikeun kakuatan alit, biayana mahal pisan sareng polahna alit pisan sareng gampang dibawa. Kami gaduh opat atanapi dalapan stop kontak pikeun milih sareng éta nyambungkeun sababaraha alat dina hiji waktos sareng ngahémat biaya. Kami ngahasilkeun papan pcb anyar kami ku nyalira sareng milih ...
  • TLCR(A) US socket type voltage stabilizer with glossy design

    TLCR (A) stop kontak volt tipe stop kontak AS kalayan desain herang

    TLCR séri fase tunggal stop kontak Amérika Kidul RELAY CONTROL AC regulator tegangan otomatis, anu saderhana sareng ringan desain khusus sareng ngan dianggo di nagara khusus Amérika. Samentawis éta kami milih trafo pasagi anu dihasilkeun ku nyalira utamina pikeun kakuatan alit, biayana mahal pisan sareng polahna alit pisan sareng gampang dibawa. Kami gaduh opat atanapi dalapan stop kontak pikeun milih sareng éta nyambungkeun sababaraha alat dina hiji waktos sareng ngahémat biaya. Kami ngahasilkeun papan pcb anyar kami ku ourselv ...
  • TLS(H)0.5K-10KVA Full Metal Wall Mounted Automatic Voltage Regulator

    TLS (H) 0,5K-10KVA Full Metal Wall Dipasang Voltage Regulator Otomatis

    TLS (H) témbok témbok AC AC otomatis penstabil sareng tampilan anu langkung ageung, Anjeun tiasa nganggo tampilan pikeun séri SVC, séri TLS, séri TLB ... Penstabil tegangan sapertos ieu milih chip luar negeri sareng desain nol-pameuntasan sareng ngadamel relay dina motong caket posisi enol sareng ngahasilkeun seuneu alit sareng pikeun manjangan umur jasa produk. Fluktuasi tegangan dina jaringan listrik di luhur norma anu diidinan ngakibatkeun akibat négatip pikeun éléktronik sareng listrik ...
  • TLCR-300-600 USA socket type voltage regulator

    TLCR-300-600 USA stop kontak volt tipe regulator

    TLCR séri fase tunggal stop kontak Amérika Kidul RELAY CONTROL AC regulator tegangan otomatis, anu saderhana sareng ringan desain khusus sareng ngan dianggo di nagara khusus Amérika. Samentawis éta kami milih trafo pasagi anu dihasilkeun ku nyalira utamina pikeun kakuatan alit, biayana mahal pisan sareng polahna alit pisan sareng gampang dibawa. Kami gaduh opat atanapi dalapan stop kontak pikeun milih sareng éta nyambungkeun sababaraha alat dina hiji waktos sareng ngahémat biaya. Kami ngahasilkeun papan pcb anyar kami ku ourselv ...
  • SVC-S Super-Thin Type High Accuracy Full-Automatic AC Voltage Stabilizer

    SVC-S Super-Ipis Type Akurasi Tinggi Full-Otomatis AC Voltage Stabilizer

    SVC-S séri Servo motor control super-ipis Tipe fase tunggal AC stabilizer voltase otomatis, anu nyayogikeun anjeun kasampurnaan pikeun alat-alat anu nyambung. Stabiliser ieu didesain kanggo nyayogikeun sadaya kaayaan kaamanan anu diperyogikeun pikeun ngajagi alat-alat bumi sareng peralatan kantor éléktronik. Nalika tegangan jaringan listrik turun naek atanapi bebanna beda-beda, sirkuit kontrol sampling otomatis bakal ngirim sinyal pikeun nyetir motor servo anu tiasa nyetél posisi sikat karbon tina tegangan otomatis ...
  • SVC-8KVA Single Phase Servo Type Voltage Stabilizer LCD Meter

    SVC-8KVA Single Phase Servo Type Voltage Stabilizer LCD Meter

    1. kontrol motor Servo
    2. Pangaturan voltase range lega
    3. Perda tegangan otomatis
    4. Témbongkeun: kaluaran méteran voltase kaluaran
    Fungsi 5.Protection: leuwih tegangan, overload, leuwih suhu low volt, waktos reureuh
    6. distorsi gelombang: henteu distorsi bentuk gelombang tambahan
    7. Kakuatan listrik: 1500V / 1min
    8. résistansi insulasi: ≥2MΩ

  • Servo SVC-5KVA/8KVA/10KVA/15KVA/20KVA/30KVA Single Phase Virtical Type Voltage Stabilizer LCD Meter

    Servo SVC-5KVA / 8KVA / 10KVA / 15KVA / 20KVA / 30KVA Single Phase Virtical Type Voltage Stabilizer LCD Meter

    1. kontrol motor Servo
    2. Pangaturan voltase range lega
    3. Perda tegangan otomatis
    4. Témbongkeun: kaluaran méteran voltase kaluaran
    Fungsi 5.Protection: leuwih tegangan, overload, leuwih suhu low volt, waktos reureuh
    6. distorsi gelombang: henteu distorsi bentuk gelombang tambahan
    7. Kakuatan listrik: 1500V / 1min
    8. résistansi insulasi: ≥2MΩ

  • SVC Automatic Voltage Stabilizer

    SVC Otomatis Stabilizer

    1.Jinis motor Servo
    2. Pangaturan voltase range: 80-260V atanapi 100-260V, atanapi 140-270V
    3. Perda tegangan otomatis
    4. Pérangkeun: Témbok méteran digital LED
    Fungsi 5.Protection: leuwih tegangan, kaleuleuwihan, leuwih suhu
    voltase handap, waktos tunduh selektif, anti- dampak, LED multi- demonstrasi
    6. distorsi gelombang: teu aya distorsi gelombang tambahan
    7. Kakuatan listrik: 1500V / 1min
    8. résistansi insulasi: ≥2MΩ

  • SVC Automatic Voltage Stabilizer Pointer Type

    SVC Otomatis Tegangan Stabilizer Pointer Type

    1. kontrol motor Servo
    2. Pangaturan voltase range lega
    3. Perda tegangan otomatis
    4. Pérangkeun: Témbong méteran analog
    Fungsi 5.Protection: leuwih tegangan, kaleuleuwihan, leuwih suhu tegangan low, waktos reureuh
    6. distorsi gelombang: henteu distorsi bentuk gelombang tambahan
    7. Kakuatan listrik: 1500V / 1min
    8. résistansi insulasi: ≥2MΩ

123 Teras> >> Halaman 1/3