• TLCR(A) US socket type voltage stabilizer with glossy design

    TLCR (A) stop kontak volt tipe stop kontak AS kalayan desain herang

    TLCR séri fase tunggal stop kontak Amérika Kidul RELAY CONTROL AC regulator tegangan otomatis, anu saderhana sareng ringan desain khusus sareng ngan dianggo di nagara khusus Amérika. Samentawis éta kami milih trafo pasagi anu dihasilkeun ku nyalira utamina pikeun kakuatan alit, biayana mahal pisan sareng polahna alit pisan sareng gampang dibawa. Kami gaduh opat atanapi dalapan stop kontak pikeun milih sareng éta nyambungkeun sababaraha alat dina hiji waktos sareng ngahémat biaya. Kami ngahasilkeun papan pcb anyar kami ku ourselv ...
  • TLCR-300-600 USA socket type voltage regulator

    TLCR-300-600 USA stop kontak volt tipe regulator

    TLCR séri fase tunggal stop kontak Amérika Kidul RELAY CONTROL AC regulator tegangan otomatis, anu saderhana sareng ringan desain khusus sareng ngan dianggo di nagara khusus Amérika. Samentawis éta kami milih trafo pasagi anu dihasilkeun ku nyalira utamina pikeun kakuatan alit, biayana mahal pisan sareng polahna alit pisan sareng gampang dibawa. Kami gaduh opat atanapi dalapan stop kontak pikeun milih sareng éta nyambungkeun sababaraha alat dina hiji waktos sareng ngahémat biaya. Kami ngahasilkeun papan pcb anyar kami ku ourselv ...
  • AVR SVR-AVR TLD series Relay Voltage Stabilizer LED Meter White

    AVR SVR-AVR TLD series Relay Voltage Stabilizer LED Meter Bodas

    AVR / SVR series single phase RELAY CONTROL AC regulator tegangan otomatis, anu mangrupikeun regulator tegangan gaya klasik kalayan méteran analog. Éta ngagaduhan konsumsi énergi anu rendah, perlindungan anu langkung-voltase, panyalindungan voltase rendah, panyalindungan arus over- -payagaan kakuatan, panyalindungan langkung-suhu, panyalindungan kabocoran sareng sajabina. Ieu pamer pikeun seueur jinis fungsi panyalindungan terpadu kana hiji produk. Éta ogé ngagaduhan fungsi-fungsi ieu: reureuh waktos anu kapilih, ...
  • SDR Series Fully Automatic Voltage Regulator

    SDR Series Sepenuhnya Otomatis Regulator

    SDR series RELAY CONTROL AC otomatis penstabil voltase, anu mangrupikeun pilihan utama chip Amérika ku perusahaan urang, nganggo prosedur digitalisasi komputer pikeun Ngontrol gerakan fungsional tina sadaya mesin. Éta ningkat seueur kakirangan tina panstabil voltase anu baheula simulasi sareng ngajantenkeun kualitas produk janten langkung dipercaya, kinerja janten langkung stabil, fungsina janten langkung tanggel. Produkna ngagaduhan konsumsi énérgi anu handap, protéksi over-voltage ...
  • TLD Seried Relay Automactic Voltage Stabilizer Voltage Regulator

    TLD Seried Relay Automactic Voltage Stabilizer Voltage Regulator

    TLD séri fase tunggal RELAY CONTROL AC otomatis penstabil. Unit régulator tegangan presisi tinggi sareng otomatis ieu didesain sareng diproduksi ku cara nyoko kana prinsip pangaturan otomatis, ditampi sacara internasional. Éta bagian penting sareng alat-alat sadayana diimpor, anu ngagaduhan stabilisasi presisi tinggi, distorsi gelombang kaluaran minimal, konsumsi kakuatan alit, ukuran kompak sareng beurat enteng. Éta tiasa seueur dilarapkeun di laboratorium komputer, laboratorium eksperimen sareng pabrik, sareng éta `s id ...
  • TLBR 2000VA LED relay Euro socket automatic voltage regulator

    TLBR 2000VA LED relay Euro stop kontak regulator tegangan otomatis

    TLBR seri fase tunggal stop kontak Éropa RELAY CONTROL AC stabilizer voltase otomatis, éta alat catu daya taht tiasa sacara otomatis ngaluyukeun voltase kaluaranana. Fungsina nyaéta pikeun nguatkeun tegangan catu daya anu turun-turun pisan sareng henteu minuhan sarat alat-alat listrik dina na set nilai ngamuk, sahingga sagala rupa sirkuit atanapi alat listrik, alat-alatna tiasa dianggo normal dina tegangan kerja anu dipeunteun. Penstabil voltase seueur dianggo di daérah anu ...