SDVC20-S 5A Bahan full stop Digital Voltage Stabilizing Vibratory Feeder Controller

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Husus:

Barang Kisaran Unit Decr ngirim
Min Khas Max
Tegangan input 85 220 260 V AC RMS
Kisaran tegangan kaluaran adjustable  35 —- Vin-10 V Satengah Gelombang
45 —– Vin-5 Gelombang lengkep
tegangan ngaluyukeun akurasi 1 V  
akurasi penstabil tegangan —– —– 30 V Vset = 150V Vin + = 70V
Waktos réspon pikeun tegangan stabil 0 0,01 0,02 s  
Kisaran kaluaran adjustable ayeuna 0,1 —– 5 A  
Kakuatan kaluaran 0 —– 1100 VA  
Frékuénsi Kaluaran 45 50/60 65 Hz Gelombang satengah
90 100/120 130 Hz Gelombang pinuh
Kaluaran Waveform sinus    
Waktos mimiti lemes 0 —– 9.9 S  
Waktos reureuh 0 —– 9.9 S  
Akurasi tunda 0,1 S  
Perlindungan overheating 58 60 66 C  
Sirkuit pondok ngajaga  —– 6.3 —– A  
Tegangan kaluaran kontrol DC 11 12 13 V  
Kontrol kaluaran DC ayeuna 0 —– 200 mA  
Kadali analog 1-5 V  
Kontrol digital 12 V  
Ngepaskeun jalan 4    
Sekering 6.3 A  
Teu nganggo konsumsi kakuatan —– 2 —– W  
Jalan tampilan 4   LED
Suhu lingkungan damel 0 25 40 C  
Kalembaban lingkungan damel 10 60 85 %  
SIZE 111 * 76 * 48.5mm Beurat 285g (tanpa aksésori

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami