SDVC31-S / M 1.5A sareng 3A Kontrol régulasi Frékuénsi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Husus:

Barang Kisaran Unit Decr ngirim
Min Khas Max
Tegangan input 85 220 260 V AC RMS
Kisaran tegangan kaluaran adjustable  0 —- 260 V  
tegangan ngaluyukeun akurasi 1 V  
akurasi penstabil tegangan 0 —– 10 V Vout / Vin
Waktos réspon pikeun tegangan stabil 0,0025 —– 0,025 s  
Kisaran kaluaran adjustable ayeuna 0 —– 1.5 A SDVC31-S
0 —– 3 A SDVC31-M
Kakuatan kaluaran 0 —– 330 VA SDVC31-S
0 —– 660 VA SDVC31-M
Frékuénsi Kaluaran 40 —– 400 Hz Gelombang satengah
Akurasi régulasi Frékuénsi 0,1    
Kaluaran Waveform sinus    
Waktos mimiti lemes 0 —– 10 S  
Waktos reureuh 0 —– 20 S  
Akurasi tunda 0,1 S  
Perlindungan overheating 58 60 66 C  
Tegangan kaluaran kontrol DC 22 24 26 V  
Kontrol kaluaran DC ayeuna 0 —– 200 mA  
Kadali analog 1-5 V  
Kontrol digital 24 V  
Ngepaskeun jalan 6    
Teu nganggo konsumsi kakuatan —– 3 —– W  
Jalan tampilan 5   LED
Suhu lingkungan damel 0 25 40 C  
Kalembaban lingkungan damel 10 60 85 %  
SIZE 190 * 53.6 * 94.5mm Beurat  SDVC31-S: 560g / SDVC31-M: 610g (tanpa aksésori

Pilih aksésori:
Sensor fotoéléktrik calakan (1.5m)
Aksésori sacara standar        
Kabel Kakuatan (1.5m) Kaluaran Kaluaran (1.5m)  


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami