• SVC-5KVA to 30KVA Virtical Type Single Phase Servo Type Voltage Stabilizer Analog Meter

    SVC-5KVA dugi ka 30KVA Jenis Murni Tunggal Fase Servo Tipe Tegangan Stabilizer Analog Méter

    1. kontrol motor Servo
    2. Pangaturan voltase range lega
    3. Perda tegangan otomatis
    4. Témbongkeun: kaluaran méteran voltase kaluaran
    Fungsi 5.Protection: leuwih tegangan, overload, leuwih suhu low volt, waktos reureuh
    6. distorsi gelombang: henteu distorsi bentuk gelombang tambahan
    7. Kakuatan listrik: 1500V / 1min
    8. résistansi insulasi: ≥2MΩ

  • SVC-S Super-Thin Type High Accuracy Full-Automatic AC Voltage Stabilizer

    SVC-S Super-Ipis Type Akurasi Tinggi Full-Otomatis AC Voltage Stabilizer

    SVC-S séri Servo motor control super-ipis Tipe fase tunggal AC stabilizer voltase otomatis, anu nyayogikeun anjeun kasampurnaan pikeun alat-alat anu nyambung. Stabiliser ieu didesain kanggo nyayogikeun sadaya kaayaan kaamanan anu diperyogikeun pikeun ngajagi alat-alat bumi sareng peralatan kantor éléktronik. Nalika tegangan jaringan listrik turun naek atanapi bebanna beda-beda, sirkuit kontrol sampling otomatis bakal ngirim sinyal pikeun nyetir motor servo anu tiasa nyetél posisi sikat karbon tina tegangan otomatis ...
  • SVC-8KVA Single Phase Servo Type Voltage Stabilizer LCD Meter

    SVC-8KVA Single Phase Servo Type Voltage Stabilizer LCD Meter

    1. kontrol motor Servo
    2. Pangaturan voltase range lega
    3. Perda tegangan otomatis
    4. Témbongkeun: kaluaran méteran voltase kaluaran
    Fungsi 5.Protection: leuwih tegangan, overload, leuwih suhu low volt, waktos reureuh
    6. distorsi gelombang: henteu distorsi bentuk gelombang tambahan
    7. Kakuatan listrik: 1500V / 1min
    8. résistansi insulasi: ≥2MΩ

  • Servo SVC-5KVA/8KVA/10KVA/15KVA/20KVA/30KVA Single Phase Virtical Type Voltage Stabilizer LCD Meter

    Servo SVC-5KVA / 8KVA / 10KVA / 15KVA / 20KVA / 30KVA Single Phase Virtical Type Voltage Stabilizer LCD Meter

    1. kontrol motor Servo
    2. Pangaturan voltase range lega
    3. Perda tegangan otomatis
    4. Témbongkeun: kaluaran méteran voltase kaluaran
    Fungsi 5.Protection: leuwih tegangan, overload, leuwih suhu low volt, waktos reureuh
    6. distorsi gelombang: henteu distorsi bentuk gelombang tambahan
    7. Kakuatan listrik: 1500V / 1min
    8. résistansi insulasi: ≥2MΩ

  • SVC Automatic Voltage Stabilizer

    SVC Otomatis Stabilizer

    1.Jinis motor Servo
    2. Pangaturan voltase range: 80-260V atanapi 100-260V, atanapi 140-270V
    3. Perda tegangan otomatis
    4. Pérangkeun: Témbok méteran digital LED
    Fungsi 5.Protection: leuwih tegangan, kaleuleuwihan, leuwih suhu
    voltase handap, waktos tunduh selektif, anti- dampak, LED multi- demonstrasi
    6. distorsi gelombang: teu aya distorsi gelombang tambahan
    7. Kakuatan listrik: 1500V / 1min
    8. résistansi insulasi: ≥2MΩ

  • SVC Automatic Voltage Stabilizer Pointer Type

    SVC Otomatis Tegangan Stabilizer Pointer Type

    1. kontrol motor Servo
    2. Pangaturan voltase range lega
    3. Perda tegangan otomatis
    4. Pérangkeun: Témbong méteran analog
    Fungsi 5.Protection: leuwih tegangan, kaleuleuwihan, leuwih suhu tegangan low, waktos reureuh
    6. distorsi gelombang: henteu distorsi bentuk gelombang tambahan
    7. Kakuatan listrik: 1500V / 1min
    8. résistansi insulasi: ≥2MΩ

  • SVC-E Automatic Voltage Stabilizer LED meter display

    Tampilan méteran LED SVC-E Otomatis Stabilizer

    1. kontrol motor Servo
    2. Pangaturan voltase range lega
    3. Perda tegangan otomatis
    4. Pérangkeun: Témbok méteran digital LED
    Fungsi 5.Protection: leuwih tegangan, kaleuleuwihan, leuwih suhu
    tegangan low, waktos reureuh
    6. distorsi gelombang: teu aya distorsi gelombang tambahan
    7. Kakuatan listrik: 1500V / 1min
    8. résistansi insulasi: ≥2MΩ

  • SVC-C Automatic Voltage Stabilizer LED meter display

    Tampilan méteran LED SVC-C Otomatis Stabilizer

    1. kontrol motor Servo
    2. Pangaturan voltase range lega
    3. Perda tegangan otomatis
    4. Témbong: LCD méteran digital
    Fungsi 5.Protection: leuwih tegangan, kaleuleuwihan, leuwih suhu
    tegangan low, waktos reureuh
    6. distorsi gelombang: teu aya distorsi gelombang tambahan
    7. Kakuatan listrik: 1500V / 1min
    8. résistansi insulasi: ≥2MΩ

  • TDGC2 TSGC2 Voltage Regu lator

    TDGC2 TSGC2 Tegangan Regu lator

    APLIKASI Produk mangrupikeun trafo otomatis khusus anu nyambung dina bentuk anu béda. Tegangan kaluaranana tiasa diatur kalayan lancar sareng teras-terasan tina nol dugi ka nilai maksimum. Penyediaan méter penunjuk dilakukeun pikeun modél TDGC2 0.2,0.25,0.5 / 005 (M). Sadaya modél mendakan aplikasi populér di industri, pertanian sareng panilitian ilmiah, sareng khususna dijantenkeun fasilitas tambahan pikeun alat-alat sapertos sababaraha alat mesin, tracer kurva transistor ...
  • TDGC2J And TSGC2J Voltage Regulator

    TDGC2J Sareng TSGC2J Tegangan Regulator

    UMUM Régulator voltase ieu mangrupikeun Generatin ka-14 produk hemat daya industri electromekanical, dianggo sacara ageung infields sapertos voltase ngatur, pengendalian suhu, nyaluyukeun speed, parobihan cahaya, kontrol kakuatan, sareng sajabana séri TDGC2 sareng TSGC2J ngagaduhan garis héksagon, kagolong kana produk tipe lami ; TDGC2 sareng TSGC2 séri gaduh garis garis opat, kagolong kana produk jinis énggal. PRESTASI Spesifikasina (KVA) Ukuran produk (cm) Ukuran paket (cm) Beurat (kg) Qty TDGC2J Single-phase 0,5 14 * 16 * 2 ...