• TL Step Up And Down Transformer

    TL Lengkah Kana Turun Transformator

    TL lengkah luhur sareng ka handap trafo TL tipe step up & down trafo khusus dirancang pikeun alat-alat éléktronik sapertos anu dipeunteun tegangan AC anu béda sareng tegangan net lokal. Éta dijual pikeun dianggo dina kisaran tegangan anu dipeunteun. Efficacy: Ngahémat énergi 95%, ngamimitian gancang, réspon gancang, panyalindungan pinuh, tegangan kaluaran presisi tinggi. Aplikasi: Komputer, Duplikasi, sistem ILLuminasi, alat médis, Kulkas, alat-alat peringatan kaamanan, Telepon-dikawasa program ...