Tampilan méteran LED SVC-E Otomatis Stabilizer

Pedaran pondok:

1. kontrol motor Servo
2. Pangaturan voltase range lega
3. Perda tegangan otomatis
4. Pérangkeun: Témbok méteran digital LED
Fungsi 5.Protection: leuwih tegangan, kaleuleuwihan, leuwih suhu
tegangan low, waktos reureuh
6. distorsi gelombang: teu aya distorsi gelombang tambahan
7. Kakuatan listrik: 1500V / 1min
8. résistansi insulasi: ≥2MΩ


Detil Produk

Produk Tembongkeun

Tanda Produk

Séri SVC-E Sekontrol motor rvo Penstabil tegangan otomatis AC. anu mangrupikeun alat anu dirancang pikeun ngajaga tegangan listrik anu stabil sareng catu daya pakakas listrik anu dianggo rumah tangga 220V.50 / 60Hz.

Fluktuasi voltase dina jaringan di luhur wates anu diijinkeun ngakibatkeun akibat négatip pikeun alat listrik. Stabiliser voltase AC "TAIELIOK" didesain kanggo nyayogikeun operasi anu saé pikeun sababaraha rumah tangga dina kaayaan tegangan anu teu stabil dina jaringan

Rangkaian panstabil voltase ieu dirancang saluyu sareng standar internasional pikeun panangtayungan alat-alat anu nyambung tina lonjakan darurat énergi listrik.

SPESIFIKASI

Tegangan input

140-260V AC

Masukan frequnency

50 / 60Hz

Tegangan kaluaran

220V AC / 110V AC

Precision kaluaran

220V +/- 3%, 110V +/- 6%

Reureuh waktos

Waktos anu pondok 3, waktos anu panjang 180

Faktor kakuatan beban

0,8

Tahap

fase tunggal

Suhu operasi

0-40 ℃

Suhu neundeun

-15 ℃ -45 ℃

Kalembaban operasional relatif

10% RH-102% RH

Opsi khusus pikeun spésifikasi sareng kasadiaan mangga kontak TAILEI

 Beurat timbangan

MODEL

QTY / CTN

DIMENSI (cm)

GW (kg)

NW (kg)

QTY IN 20'ft (PCS) 

SVC-E 500VA

4

42.5 * 25.5 * 36

16.5

14.5

2868

SVC-E 1KVA

4

50 * 27.5 * 39.5

19.5

18

2070

SVC-E 1.5KVA

4

50 * 27.5 * 39.5

23.5

22

2070

SVC-E 2KVA

2

60 * 33 * 25.5

17.8

16

1100

SVC-E 3KVA

2

57 * 37.5 * 29.5

22

20

880

SVC-E 5KVA

1

49 * 40 * 28.5

17.5

15

500

SVC-E 8KVA

1

49 * 40 * 28.5

22.5

21

500

SVC-E 10KVA

1

49 * 40 * 28.5

25.5

24

500

SVC-E 15KVA

1

49.5 * 53 * 82

67

60

130

SVE-E 20KVA

1

49.5 * 53 * 82

72

65

130

SVE-E 30KVA

1

50 * 55 * 92

85

76

105

TINDAKAN PANCEGAHAN:

1. Tegangan input jaringan kedah saluyu sareng paménta AVR, kanggo operasi anu optimal.2. Sambungkeun sadayana colokan kalayan aman.3. Salawasna hurungkeun saklar kakuatan AVR heula, saklar listrik alat hurungna dihurungkeun. (Gagal ngalakukeun éta tiasa nyababkeun sekering AVR niup)4. Kanggo hasil anu pangsaéna, entong nganggo upami kaayaan overload aya.5. Entong dianggo dina panyukuran anu lembab atanapi ageung teuing; ulah aya kontak sareng cairan naon waé.6. Hubungan antara kapasitas kaluaran sareng tegangan input sapertos gambar sareng diagram ieu:

Beban teuing

Pangpangna ngagunakeun waktos

20%

60 menit

40%

32 menit

60%

5 menit

Langkung panjang teuing waktos dilarang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • SVC-E1000VA-01

    SVC-E1000VA-01

    SVC-E1500VA-01

    SVC-E1500VA-01

    SVC-E2000VA-01

    SVC-E2000VA-01

    SVC-E3000VA-01

    SVC-E3000VA-01

    SVC-E5000VA-01

    SVC-E5000VA-01

    SVC-E8000VA-01

    SVC-E8000VA-01

    SVC-E8000VA-02SVC-E8000VA-02

    SVC-E10000VA-01

    SVC-E10000VA-01

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami