SVC Analog Meter (Three-phase) Otomatis Stabilizer Tegangan

Pedaran pondok:

♦ Tegangan Input Leueur: tilu fase AC240 ~ 450V
♦ Téknologi luhur: Kontrol anu diprogram komputerisasi
♦ Akurasi tinggi tegangan kaluaran (380v +/- 1,5%)
♦ Asuransi kualitas: Suku cadang utama anu didamel ku diri urang, contona, trafo, PCB.
Fungsi fungsi panyalindungan sampurna: Langkung / panyalindungan tegangan low, panyalindungan over-panas / beban, panyalindungan circuit pondok.
♦ efisiensi tinggi: Langkung ti 95%


Detil Produk

Tanda Produk

♦ VC Series nangtung tilu fase jinis servo akurasi tinggi régulator voltase AC otomatis lengkep ngadopsi téknologi canggih internasional sareng téknologi kontrol centralied CPU cerdas.

♦ Éta ngagaduhan kaunggulan efisiensi tinggi, penampilan anu saé sareng kinerja anu dipercaya, gampang dipindahkeun, kapasitas ageung sareng sajabana. anu diwangun ku motor servo, circuit control, compensator.

♦ éta ngagaduhan kaunggulan volume leutik, beurat enteng, épisiensi tinggi, presisi tinggi, rentang voltase stabilisasi lega, henteu aya distorsi bentuk gelombang jsb. Sadaya produk gaduh langkung tegangan, reureuh, suhu sareng panangtayungan kasalahan sareng ogé indikasi dua arah volt. anu ngajantenkeun fungsi produk langkung sampurna sareng dipercaya.

♦ Pikeun mastikeun kualitas, urang ngenalkeun téknologi canggih di mancanagara, bagian utama ngadopsi suku cadang impor. Aranjeunna seueur dianggo dina bidang alat-alat rumah tangga, produksi industri sareng pertanian, panilitian ilmiah, ubar sareng daérah kaséhatan.

SPESIFIKASI:

Tegangan input

tegangan fase 160 ~ 250V AC

tegangan wirte 277 ~ 430V AC

Masukan frequnency

50 / 60Hz

Tegangan kaluaran

tegangan fase 220V AC

tegangan kawat 380V AC

Precision kaluaran

380V +/- 3%

Reureuh waktos

Waktos anu pondok 3, waktos anu panjang 180

Faktor kakuatan beban

0,8

Tahap

tilu fase

Suhu operasi

0-40 ℃

Suhu neundeun

-15 ℃ -45 ℃

Kalembaban operasional relatif

10% RH-102% RH

Opsi khusus pikeun spésifikasi sareng kasadiaan mangga kontak TAILEI

 Beurat timbangan

MODEL

QTY / CTN

MEAS (cm)

GW (kg)

NW (kg)

COMTAINER20 (PCS)

SVC-3000VA / 3

1

38 * 53 * 20.5

18

16.5

670

SVC-6000VA / 3

1

37 * 39.5 * 73

31

28

245

SVC-9000VA / 3

1

37 * 39.5 * 81

38

35

220

SVC-15000VA / 3

1

42.5 * 42 * 88

60

54

165

SVC-20000VA / 3

1

50.5 * 44.5 * 86

82

74

135

SVC-30000VA / 3

1

50.5 * 44.5 * 86

91

84

135

SVC-45000VA / 3

1

74 * 65 * 112

182

165

50

SVC-60000VA / 3

1

76 * 68 * 121

210

185

41

SVC-90000VA / 3

1

78 * 74 * 132

230

210

35

TINDAKAN PANCEGAHAN:

1. Tegangan input jaringan kedah saluyu sareng paménta AVR, kanggo operasi anu optimal.2. Sambungkeun sadayana colokan kalayan aman.3. Salawasna hurungkeun saklar kakuatan AVR heula, saklar listrik alat hurungna dihurungkeun. (Gagal ngalakukeun éta tiasa nyababkeun sekering AVR niup)4. Kanggo hasil anu pangsaéna, entong nganggo upami kaayaan overload aya.5. Entong dianggo dina panyukuran anu lembab atanapi ageung teuing; ulah aya kontak sareng cairan naon waé.6. Hubungan antara kapasitas kaluaran sareng tegangan input sapertos gambar sareng diagram ieu:

Beban teuing

Pangpangna ngagunakeun waktos

20%

60 menit

40%

32 menit

60%

5 menit

Langkung panjang teuing waktos dilarang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami