• SVC Analog Meter  (Three-phase) Automatic Voltage Stabilizer

    SVC Analog Meter (Three-phase) Otomatis Stabilizer Tegangan

    ♦ Tegangan Input Leueur: tilu fase AC240 ~ 450V
    ♦ Téknologi luhur: Kontrol anu diprogram komputerisasi
    ♦ Akurasi tinggi tegangan kaluaran (380v +/- 1,5%)
    ♦ Asuransi kualitas: Suku cadang utama anu didamel ku diri urang, contona, trafo, PCB.
    Fungsi fungsi panyalindungan sampurna: Langkung / panyalindungan tegangan low, panyalindungan over-panas / beban, panyalindungan circuit pondok.
    ♦ efisiensi tinggi: Langkung ti 95%

  • SVC Digital Display (Three-phase) Automatic Voltage Stabilizer

    Tampilan Digital SVC (Tilu-tahap) Stabilizer Tegangan Otomatis

    ♦ Tegangan Input Leueur: tilu fase AC240 ~ 450V
    ♦ Téknologi luhur: Kontrol anu diprogram komputerisasi
    ♦ Akurasi tinggi tegangan kaluaran (380v +/- 1,5%)
    ♦ Asuransi kualitas: Suku cadang utama anu didamel ku diri urang, contona, trafo, PCB.
    Fungsi fungsi panyalindungan sampurna: Langkung / panyalindungan tegangan low, panyalindungan over-panas / beban, panyalindungan circuit pondok.
    ♦ efisiensi tinggi: Langkung ti 95%