TL Lengkah Kana Turun Transformator

Pedaran pondok:


Detil Produk

Produk Tembongkeun

Tanda Produk

TL lengkah luhur sareng ka handap trafo

TL tipe step up & down trafo khusus dirancang pikeun alat-alat éléktronik sapertos anu dipeunteun voltase AC anu béda sareng tegangan net lokal. Éta dijual pikeun dianggo dina kisaran tegangan anu dipeunteun.

Khasiatna: Ngahémat énergi 95%, ngamimitian gancang, réspon gancang, panyalindungan pinuh, tegangan kaluaran presisi tinggi.

Aplikasi: Komputer, Duplikasi, sistem ILLuminasi, alat médis, Kulkas, Alat peringatan kaamanan, Telepon -kontrol telepon Program, Instrumén ékspérimén, Sistem komunikasi, TV, kaayaan hawa

FITUR:

Konverter voltase ieu tiasa dianggo di nagara 110 volt sareng nagara 220 volt. Ieu bakal ngarobah tina 220-240 volt janten 110-120 volt sareng tina 110-120 volt janten 220-240 volt.

Pilihan tegangan input tepat numutkeun nagara dimana éta nuju dianggo.

Pamilih tegangan input: 240V-220V-200V-110 volt.

Kaluaran: 110 / 220-120 / 240 volt.

Cocog pikeun Dispenser Cai, Printer Rice Cooker, Fan, Mesin Fax, Mesin Udara, Komputer.

Beurat timbangan

Jenis

QTY / CTN

Ukuran pakét (cm)

GW (kg)

NW (kg)

TL-100W

16

40 * 30.5 * 21.5

22.3

20.5

TL-200W

16

40 * 30.5 * 21.5

25.6

24

TL-300W

8

33 * 21 * 21.5

16.1

15.2

TL-500W

8

48 * 17 * 24

25.6

24.5

TL-1000W

2

38 * 24.5 * 23

15.6

14.5

TL-1500W

2

38 * 26.5 * 23

19.4

18

TL-2000W

2

38 * 26.5 * 23

22

20.5

TL-3000W

2

38 * 26.5 * 25

27

25.5


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 30_TL-100 侧 英标插座TL-100 65_500W 英式插座 侧2

    TL-1500

     16_TL-1000VA-02

    TL-1000VA

    10_TL-1500VA-01

    TL-1500VA

    09_TL-2000VA-01.jpgTL-2000VA

    08_TL-3000VA-01

    TL-3000VA

    63_750W 侧

    TL-750W

     

     

     

    53_3000W 接线柱 侧

    TL-3000W

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami