TLN Tembok Gunung Tegangan Stabilizer

Pedaran pondok:


Detil Produk

Produk Tembongkeun

Tanda Produk

Témbok TLN témbok séri Kontrol RELAY Penstabil tegangan otomatis AC, anu mangrupikeun pilihan utama chip Amérika ku perusahaan kami, nganggo prosedur digitalisasi komputer pikeun Ngontrol gerakan fungsional tina sadaya mesin. Seri TLN sél témbok AC anu dipasang dina témbok mangrupikeun produk énggal dikembangkeun ku dasar jinis TSD anu asli sareng ngahijikeun kaunggulan tina sababaraha panstabil tegangan. 

TLN ngagaduhan kaunggulan akurasi régulasi tegangan tinggi, kapasitas kaleuleuwihan anu kuat, réliabilitas anu saé, kamampuan anti gangguan anu kuat, efisiensi tinggi, damel kontinyu jangka panjang, umur jasa anu panjang, sareng sajabana. Idéal pikeun ngagentos séri TSD stabilisator éléktronik . Éta tiasa nyayogikeun lingkungan kerja anu sepi, jempé, aman sareng dipercaya.

Éta tiasa nyayogikeun listrik anu presisi sareng stabil pikeun komputer, mesin fotokopi, bursa telepon anu dikawasa ku program, peralatan listrik presisi industri, alat médis, alat-alat rumah tangga sareng alat-alat sanés. 

KAUNTUNGAN MODEL INI:
1.Tegangan input lega: AC 140 ~ 260V atanapi 100-260VAC Atanapi ngarobih
2. Téknologi luhur: diprogram kontrol komputerisasi
3. Desain fashion:Tampilan LED anu tiasa nunjukkeun sadaya fungsi panyalindungan.
4. Asuransi kualitas: Suku cadang utama anu didamel ku diri urang, contona, trafo, PCB.
5.Fungsi panyalindungan anu sampurna: panyalindungan tegangan langkung / lemah, panyalindungan panas teuing / beban, perlindungan sirkuit pondok.
Fungsi 6.Option: kalayan régulator tegangan sareng listrik nyayogikeun dua jenis fungsi pilihan tegangan kaluaran, dina pasokan listrik dina musim anu kawilang stabil, pangguna tiasa nempatkeun voltase penstabil dina kaayaan pasokan listrik, henteu aya konsumsi kakuatan, éta ékonomis sareng merenah.
7.Efisiensi tinggi: Langkung tina 95% 

SPESIFIKASI

Modél TLN-1000 TLN-2000 TLN-3000 TLN-5000 TLN-10000
Kakuatan 1000VA / 600W 2000VA / 1200W 3000VA / 1800W 3000VA / 1800W 5000VA / 3000W
Tahap Fase Tunggal
Téknologi Sirkuit Digital dumasar CPU
Indikator Grafik LED
Status Paparan damel, waktos reureuh, kagagalan
Input Voltaseu AC 140 ~ 260V atanapi 100-260VAC Atanapi ngarobih
Frékuénsi 50/60 Hz
Kaluaran Voltaseu 220Vac 110Vac
Precision +/- 10%
Perlindungan Perlindungan panas teuing Leres
Perlindungan Sirkuit Sekering / Sirkuit breaker / hawa megatkeun saklar
Perlindungan Tegangan Tinggi Leres
Reureuh Waktos 6 / 120Kadua
Standar Kasalametan CE, EN60950, En55024
Kekecapan 98%
Kaayaan Operasi Suhu Operasi 0-40 ° C
Humidit Relatif Operasi 10% RH ~ 95% RH, Henteu kondensasi
Suhu neundeun -5 ° C-45 ° C
Penampilan Ukuran AVR (mm) 304x199x68 304x 199 × 68 367x247x95 367x247x95 420x290x120
AVR NW (kg) 4.8 6 12.5 15.5 20

TINDAKAN PANCEGAHAN:

1. Tegangan input jaringan kedah saluyu sareng paménta AVR, kanggo operasi anu optimal.2. Sambungkeun sadayana colokan kalayan aman.3. Salawasna hurungkeun saklar kakuatan AVR heula, saklar listrik alat hurungna dihurungkeun. (Gagal ngalakukeun éta tiasa nyababkeun sekering AVR niup)4. Kanggo hasil anu pangsaéna, entong nganggo upami kaayaan overload aya.5. Entong dianggo dina panyukuran anu lembab atanapi ageung teuing; ulah aya kontak sareng cairan naon waé.6. Hubungan antara kapasitas kaluaran sareng tegangan input sapertos gambar sareng diagram ieu:

Beban teuing

Pangpangna ngagunakeun waktos

20%

60 menit

40%

32 menit

60%

5 menit

Langkung panjang teuing waktos dilarang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 32_TLN-1000VA Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-1000VA

    27_TLN-1500VA Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-1500VA

    25_TLN-2000VA Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-2000VA

    11_TLN-5000VA-03 Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-5000VA

    05_TLN-8000VA Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-8000VA

    02_TLN-10000VA Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-10000VA

    00_TLN-10000VA Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-10000VA

    29_TLN-1500V Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-1500VA

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami