TLS Tembok Dipasang Tipe Relay Otomatis Stabilizer Tegangan (LED Méter)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Produk Tembongkeun

Tanda Produk

TLS témbok témbok AC AC otomatis penstabil, anu mangrupikeun pilihan utama chip Amérika ku perusahaan kami pikeun papan sirkuit. Témbok gunung regulator tegangan ieu tiasa dilakukeun sareng  Kontrol RELAY atawa Kontrol motor SERVO,sabab ieu kalayan rohangan internal anu ageung. 

Fluktuasi tegangan dina jaringan listrik di luhur norma anu diidinan ngakibatkeun akibat négatip pikeun alat-alat éléktronik sareng listrik. Penstabil tegangan AC dimaksudkeun pikeun nyayogikeun kualitas sareng aman alat-alat anu béda dina kaayaan tegangan anu teu stabil.

Rangkaian stabilisator voltase ieu dikembangkeun dina alat sareng standar internasional pikeun panangtayungan tina lonjakan listrik darurat, dimimitian ku apartemen kota sareng ditungtungan ku padumukan sareng kompleks produksi anu ageung. 

KAUNTUNGAN MODEL INI:
1.Tegangan input lega: AC 140 ~ 260V atanapi 100-260VAC Atanapi ngarobih
2. Téknologi luhur: diprogram kontrol komputerisasi
3. Desain fashion:Tampilan LED anu tiasa nunjukkeun sadaya fungsi panyalindungan.
4. Asuransi kualitas: Suku cadang utama anu didamel ku diri urang, contona, trafo, PCB.
5.Fungsi panyalindungan anu sampurna: panyalindungan tegangan langkung / lemah, panyalindungan panas teuing / beban, perlindungan sirkuit pondok.
Fungsi 6.Option: kalayan régulator tegangan sareng listrik nyayogikeun dua jenis fungsi pilihan tegangan kaluaran, dina pasokan listrik dina musim anu kawilang stabil, pangguna tiasa nempatkeun voltase penstabil dina kaayaan pasokan listrik, henteu aya konsumsi kakuatan, éta ékonomis sareng merenah.
7.Efisiensi tinggi: Langkung tina 95%

 SPESIFIKASI

TLS-500VA / 1000VA / 1500VA / 2000VA / 3000VA / 5000VA / 8000VA / 10000VA

Tegangan input

140-260v / 100-260v Atanapi ngarobih

Masukan frequnency

50 / 60Hz

Tegangan kaluaran

220V AC / 110V AC

Precision kaluaran

220V +/- 8%, 110V +/- 10%

Reureuh waktos

Waktos pondok 6 urang, waktos lami 180 urang

Kekecapan:

> 95%

Faktor kakuatan beban

0,8

Tahap

fase tunggal

Suhu operasi

0-40 ℃

Suhu neundeun

-15 ℃ -45 ℃

Kalembaban operasional relatif

10% RH-102% RH

Opsi khusus pikeun spésifikasi sareng kasadiaan mangga kontak TAILEI

 Beurat timbangan

MODEL

QTY / CTN

MEAS (cm)

GW (kg)

NW (kg)

COMTAINER20 (PCS)

TLS-500VA

4

53 * 27 * 32

12

11

2400

TLS-1000VA

4

53 * 27 * 32

15.4

14.4

2400

TLS-1500VA

4

53 * 27 * 32

19

18

2400

TLS-2000VA

4

53 * 27 * 32

21

20

2400

TLS-3000VA

2

69 * 30 * 24

17.5

16.5

800

TLS-5000VA

2

69 * 30 * 24

24

22.6

800

TLS-8000VA

1

44 * 37 * 24

16.5

15.5

700

TLS-10000VA

1

44 * 37 * 24

18.8

17.6

700

TINDAKAN PANCEGAHAN:

1. Tegangan input jaringan kedah saluyu sareng paménta AVR, kanggo operasi anu optimal.2. Sambungkeun sadayana colokan kalayan aman.3. Salawasna hurungkeun saklar kakuatan AVR heula, saklar listrik alat hurungna dihurungkeun. (Gagal ngalakukeun éta tiasa nyababkeun sekering AVR niup)4. Kanggo hasil anu pangsaéna, entong nganggo upami kaayaan overload aya.5. Entong dianggo dina panyukuran anu lembab atanapi ageung teuing; ulah aya kontak sareng cairan naon waé.

6. Hubungan antara kapasitas kaluaran sareng tegangan input sapertos gambar sareng diagram ieu:

Beban teuing

Pangpangna ngagunakeun waktos

20%

60 menit

40%

32 menit

60%

5 menit

Langkung panjang teuing waktos dilarang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 04_TLS-1000VA Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-1000VA

    08_TLS-1000  Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-1000 

    01_TLS-3000VA Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-3000VA

    00_TLS-8000VA Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-3000VA

    11_TLS-10000VA Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-10000VA

    15_TLS-10000 Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-10000VA

    12_TLS-10000VA Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-10000VA

    14_TLS-10000 Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-10000VA

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami